Connect with us

Greqi

Avokati i Manolis Kukuras: Klienti im s’ka lidhje me krimin

Published

on

Manolis nuk ka lidhje me krimin

Avokati i njërit nga dy të arrestuarit për çështjen e vrasjes së Elena Topaludhit ndodhur në ishullin Rodhos të Greqisë. Ka nënvizuar për mediat Greke se klienti i tij “nuk ka pranuar asnjë akuzë” akoma! Këtë deklaroi avokati mbrojtjes së Manolis Kukuras gjatë intervistës zoti Akis Dhimitriadhis.

Avokati i Manolis Kukuras: Klienti im s’ka lidhje me krimin

Manolis Kukuras nuk merrte pjesë në ngjarje

Nuk merrte pjesë në ngjarjen e cila kishte fund tragjik për jetën e vajzës”deklaroi “avokati Dhimitriadhis” por duke pranuar që klienti i tij gjëndej prezent në dhomë dhe në momentin e ngjarjes. Madje siç u referua më tej: Makina e bardhë që kishte hipur Elena Topaloudhi është në pronësi të një klienti të Manolis Kukuras icili ja kishte dhënë hua 19 vjeçarit shqiptar.

Dosja e lëndës nuk është mbyllur në mënyrë që të përcillet në prokurori. Jemi në pritjen e dërgimit të saj dhe në vazhdim do kërkojmë 48 orë afat të dhënë dëshminë. Këtë informacion deklaroi avokati mbrojtës dukeshtuar se: “Pritet të ketë kontradikta ndërmjet dy dëshmive të dy të dyshuarve”

Klienti im nuk ka asnjë lidhje me krimin

Akis Dhimitriadhis
Akis Dhimitriadhis

Zoti Akis Dhimitriadhis, Avokati mbrojtës i Grekut Manolis Kukuras nënvizoi se nuk do të bëhet “rindërtim i ngjarjes”. Pasi kjo mund të bëhej vetëm nëse pranon dhe i akuzuari tjetër n mënyrë që të provohet ku u hodhën rrobat e vajzës.

<<Klienti im nuk ka asnjë lidhje me krimin>> mbylli zoti Dhimitriadhis. Ku më tej shtoi se klienti i tij nuk “ngiste makinën”.

Më të lexuarat

Copyright © 2019 Alba Report