Burak Ozdemir Top chef si ky ju raftë në dasëm

Burak Özdemir mbreti i kuzhinës tradicjonale Turke.

Nëse keni ndonjë dasmë apo event këto ditë ju paraqes një zgjidhje perfekte. Mjafton të keni buxhetin ok ????✔????

Zonja dhe zotërinj m në fund e gjetëm identitetin e Kuzhinjerit tonë të shumë kërkuar. Banon në Turqi (Ështe Turk) dhe Quhet Burak Özdemir. Një talent i paparë në kuzhinë..Aq sa po patë ndonjë Video të tij jam i sigurtë që do ndjeni disa flutura në bark . ????????

Dhe po të bësh dasëm me këtë kuzhinjer një gjë është e sigurtë. Duhet të më ftoni dhe mua patjetër.

Reklama

Beni nje koment

Jul lutem shtoni komentin tuaj
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu