Connect with us

Bota

Cunami i akullit në Niagara

Published

on

Cunami i akullit në Niagara featured

Erërat e forta që frynin gjatë fundjavës përgjatë lumit të Niagarës, në Ontario, duke u kombinuar me një sasi të konsiderueshme akulli, krijuan një skenë unike.


Cunami i akullit në Niagara post

Disa fotografi dhe video që ishin publikuar nga banorët e zonës tregojnë disa copa të mëdha akulli që formojnë një cunami.

Copat e akullit ndodhen përgjatë lumit të Niagarës. Shumë rrugë në disa zona janë mbyllur pasi «cunami i akullit» pengonte qarkullimin e automjeteve në këto zona.


Advising that NPC Roads Department closing the Niagara River Parkway near Mathers Arch. Strong winds blowing ice over the retaining wall from the lake. Drive with caution. Video courtesy NRPS Insp. Joe Garvey….

Posted by The Niagara Parks Police Service on Sunday, February 24, 2019

Një përfaqësues i policisë kishe paralajmëruar banorët të udhëtonin me kujdes për shkak të akullit ndërsa shumë rrugë ishin mbyllur nga autoritetet për arsye sigurie.

Erërat e forta krijuan një sërë problemesh. Shumë pemë ishin rrëzuar dhe disa zona kishin mbetur pa elektricitet.


Më të lexuarat