Connect with us

Rajoni

Devlet Bahçeli » Një ditë Grekët do ta paguajnë shtrenjtë

Published

on

Devlet Bahçeli » Një ditë Grekët do ta paguajnë shtrenjtë

Greqia ka për ta paguar shumë shtrenjt

Kanë sosur durimin tonë. Do të vijë dita kur Qeveria Greke do të paguajë një çmim të rëndë për atë që thotë se <<nëse vijnë Turqit ne do ti shpartallojmë ata>>. Udhëheqësi i Partisë Nacionaliste Devlet Bahçeli ka lëshuar deklarata të forta kundër Greqisë.

Devlet Bahçeli » Një ditë Grekët do ta paguajnë shtrenjtë post

Në të njëjtën kohë nuk hezitoi të sulmonte as Kryeministrin e Izraelit, zotin Benjamin Netanjahu. Ai e ka karakterizuar atë si <<Lider i terrorizmit i cili guxon të vendosë të tjerëve dhe tabela kasapësh>>.

Udhëheqësi i Ujqërve Gri ka sulmuar dhe mediat Internacionale por dhe Gazetarët pa kufij  të cilët sipas tij <<shpifin dhe ofendojnë Turqinë>>. <<Për sa i përket lirisë së shtypit ata konsiderojnë se  lufta kundër organizatës Islamike FETO (Organizata e Gylen-it) përbën një kërcënim për lirinë e Shtypit>> shtoi ai më tej.

Më të lexuarat