Connect with us

Qeveria

Edi Rama bisedë telefonike me Shtëpinë e Bardhë për çështjen e Kosovës

Published

on

Edi Rama bisedë telefonike me Shtëpinë e Bardhë për çështjen e Kosovës featured

Kryeministri i Shqipërisë, zoti Edi Rama ka zhvilluar një bisedë të gjatë telefonike me Shtëpinë e Bardhë për çështjen e Kosovës.Në fokusin e kësaj bisede telefonike ka qenë Shqipëria, rajoni dhe objektivi strategjik për marrëdhënje paqesore midis Kosovës dhe Serbisë. Këto përpjekje po bëhen për tu mbyllur ky konflikt historik në rajonin tonë.


Edi Rama bisedë telefonike me Shtëpinë e Bardhë për çështjen e Kosovës post

Këshilltari Amerikan John Bolton, e ka falënderuar Kryeministrin Shqiptar në emër të Presidentit Amerikan për qëndrimet konseguente të Shqipërisë.


Më të lexuarat

Copyright © 2019 Alba Report