Connect with us

Europa

Gjermani » Evakuohen gjykatat mbas telefonatës për bombë

Published

on

Gjermani » Evakuohen Gjykatat mbas telefonatës për bombë

Sipas informacioneve nga autoritetet, Policia gjermane ka evakuuar të paktën gjashtë gjykata pas një telefonate për bombë.


Gjermani » Evakuohen Gjykatat mbas telefonatës për bombë

Policia e Bradenburgut ka leshur një status në Twitter pas evakuimit të gjykatës së Potsdamit. Kjo gjykatë u evakuua pas një email-i kërcënues.Policia ka bërë të ditur se po vepronte në gjykatën e Potsdamit pas një kërcënimi që bëhej fjalë për një mekanizëm shpërthyes. Gjithashtu autoritetet bënë të ditur për publikun se aty nuk u gjend asnjë lëndë apo mekanizëm shpërthyes.Paralelisht autoritetet komunikuan se dhe një tjetër gjykatë ishte evakuuar në qytetin Westhessen. Ky aksion u realizua pas identifikimit të një objekti të dyshimtë.

Më të lexuarat

Copyright © 2019 Alba Report