Connect with us

Shqipëria

Historianja Kocaqi shqetëson Grekët dhe Serbët

Published

on

Historianja Kocaqi shqetëson Grekët dhe Serbët

Historianja e njohur Elena Kocaqi ka përshëndetur haptas marrëveshjet e firmosura nga kryeministrat e Kosovës dhe ai i Shqipërisë. Në këtë marrëveshje janë nënshkruar kontrata për lëvizjen e lirë e mallrave dhe nënshtetasve të dy vëndeve tona.

Personalisht përshëndes vendimet historike te dy qeverive Shqiptare sot. Vendimi për heqjen e taksave dhe barrierave…

Posted by Elena Kocaqi on Monday, November 26, 2018

Ajo ka deklaruar në statusin e saj se bashkimi ekonomik është një hap i fuqishëm drejt bashkimit politik, por s’ ka hezituar njëkohësisht të tregojë dhe hapat e mëtejshëm që duhet të ndërmarrin dy qeveritë e vëndeve tona.

Më të lexuarat

Copyright © 2019 Alba Report