Hoteli i parë hapësinor hapet në vitin 2021

Vizitorët e këtij hoteli hapësinor do të kenë mundësinë të shijojnë plot 16 lindje dhe perëndime të diellit gjatë ditës. Ata do të përjetojnë dhe eksperiencën e mungesës së gravitetit.Vërtet janë shumë të paktë ata që kanë mundësinë të shijojnë panoramën e tokës nga hapësira.Hoteli i parë i këtij lloji pritet të hapë dyert e tij për vizitorët gjatë vitit 2021. Ky hotel do të jetë në dispozicionin e pasanikëve pasi një paketë pushimesh në hapësirë pritet të kushtojë rreth 9.5 milion dollarë.


Reklama

Beni nje koment

Jul lutem shtoni komentin tuaj
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu