Connect with us

Politikë

KQZ: Pjesëmarrja në zgjedhje ishte 22,9%

Sipas KQZ, pjesëmarrja e votuesve në zgjedhjet e 30 qershorit ishte rreth 22,9% dhe forcë e dytë rezulton Partia Social- Demokrate.

Published

on

Pjesëmarrja në zgjedhje ishte 22,9%

Sipas informacioneve të fundit nga KQZ, pjesëmarrja e votuesve në zgjedhjet e 30 qershorit ishte rreth 22,9%, që do të thotë se Partia Socialiste ka arritur të mbajë forcat e saj në lidhje me zgjedhjet e vitit 2015.

Këto janë shifrat përfundimtare pas mbylljes së procesit të numërimit në 61 bashkitë e vendit dhe sipas këtij rezultati kanë mare pjesë 812,249 votues në të gjitha bashkitë e vendit.

Nga këto shifra buron se PSD e zotit Paskal Milos rezulton të jetë forca e dytë më e madhe politike në vend pas Partisë Socialiste. Në këshillat bashkiakë do të jetë forcë e dytë përkundrejt PS.

Më të lexuarat