Connect with us

Futboll

Legjenda e futbollit: Pele përfundon në spital

Published

on


Futbollisti i vjetër, Pele, ishte dashur të shtrohej në një nga spitalet e kryeqytetit Francez. Megjithatë mediat kanë bërë të ditur se ndodhet jashtë rrezikut për jetën e tij. Lajmi ishte konfirmuar nga faqja sportive RMC Sports në kopertinën officiale.

Futbollisti Brazilian ishte transportuar aty pasi kishte patur temperaturë të lartë. Ai sapo ishte kthyer nga një event social në Paris bashkë me futbollistin Francez Kilian Babe.

Burime të ndryshme theksojnë se ai ishte në gjendje të shkëlqyer gjatë organizimit të këtij eventi. Madje, ai bënte shaka vazhdimisht me shoqërinë e tij në këtë event.

«Mendoj se më ka zili, prandaj po mundohet të më imitojë», kishte deklauar Pele në fillim, duke ju referuar sulmuesit të Paris Jermain. «Stili dhe mënyra se si ai luan në fushë është latin. Do të mund të them se më sjell në mendje një Brazilian. Është mëkat që nuk ka luajtur akoma me skuadrën e Santos-it. Por kurrë nuk është vonë».


Më të lexuarat

Copyright © 2019 Alba Report