Lepuri shpëton mikun e tij maçokun

0
54

Lepuri i zgjuar ka një taktikë të shpejtë për të shpëtuar mikun e tij. Një mace iste bllokuar poshtë dheut dhe lepuri vajti dhe gërmoi dheun për ta nxjerrur nga aty. Kafsha kishte gërmuar një gropë për të ndihmuar mikun e tij të përshtatej në shtëpinë e tij të re. Ngjarja ka ndodhur në Spanjë.Pasi mbaron së gurmuari, lepuri largohet dhe macja vajti ta falenderonte për ndihmën që i kishte dhënë.

Reklama

Beni nje koment

Jul lutem shtoni komentin tuaj
Ju lutemi shkruani emrin tuaj këtu