Connect with us

Turqia

Macja më e pamëshirshme në botë

Published

on

Macja më e pamëshirshme në botë

Një mace në Turqi është bërë e famshme pas sulmeve të njëpasnjëshme që realizonte pasi nuk i bënte përshtypje asgjë. Madje ajo kishte sulmuar dhe një qen të rracës Dogo Argentino.

Mund të jatë macja më e pamëshirshme në botë por ajo nuk sulmon kurrë gra dhe fëmijë.

Banorët vendas thanë se zakonisht kjo mace ishte shumë e qetë.. Ata thanë se kishin kërkuar asistencë nga një veteriner për të parë se cila ishte arsyeja e agresivitetit të saj. Megjithatë, nuk kishin marrë asnjë përgjigje.


Më të lexuarat