Connect with us

Greqi

Publikohen fakte të reja që djegin Manolis Kukuras

Published

on

Manolis Kukuras

Fakte të reja mbi autorin Grek të vrasjes makabër në ishullin e Rodhos

Rëndësi të veçantë ka mesa duket dëshmia e mamasë së Manolis Kukuras. I cili bashkë me 19 vjeçarin Aleksandër Lucaj akuzohen se kanë kryer përdhunimin,dhe më pas vrasjen e Elena Topaludhit në Rodhos. Sipas burimeve në gazetën (Dhimokratiki) për herë të parë nëhetime. Mamaja e Manolis Kukuras bënte fjalë për rehabilitimin e djalit të saj nga vartësia që ka nga droga.

Sipas burimeve të kësaj gazete në mënyrë jo zyrtare ishte bërë e ditur se gjatë mbajtjes së tij në komisariatin e ishullit Rodhos. Atij i ishte dhënë “një formulim” i veçantë mjekësor. Por pa nxjerrë më shumë detaje mbi përmbajtjen esaj!

Mamaja e Manolis Kukuras duket siç ka deklaruar në dëshminë e saj. Thotë se 21 vjeçari po ndjek një program rehabilitimi nga droga. Pikërisht në një nga këto qendra që ekziston në ishullin e Rodhos. Dhe madje siç deklaroi e ëma ai ka nevojë dhe për mbështetje psikologjike.Informacionet tregojnë se ai ka qenë i varur nga substancat narkotike që në moshë të re. Dhe pikërisht që atëherë familjarët e tij e kanë dërguar atënë qendra rehabilitimi të ndryshme. Por ishte kjo dhe arsyeja kryesore që ai nuk mundi as të mbyllë me sukses detyrimin e tij ushtarak.

Më të lexuarat

Copyright © 2019 Alba Report