Connect with us

Rusia

Protestë masive kundër aplikimit të kufizimeve në internet

Published

on

Protestë masive kundër aplikimit të kufizimeve në internet fatured

Protestë masive kundër aplikimit të kufizimeve në internet. Mijëra protestues kishin dalë sot në rrugët e Moskës por dhe në disa qytete të tjera. Ata ishin mbledhur për të shprehur kundërshtimin e tyre mbi aplikimin e masave të rrepta në internet.

Deputetët Rusë, gjatë muajit të kaluar kishin miratuar një sërë kufizimesh të rrepta në internet përmes një legjislacioni të ri. Ky ligj pretendon se zbatimi i tij është i domosdoshëm për të parandaluar agjentët e huaj të përfshihen në çështjet Ruse.


[rev_slider alias=”proteta në moskë”][/rev_slider]

Megjithatë, mediat ruse i konsiderojnë këto masa si një «perde hekuri». Ndërsa kritikët që ishin pro këtij ligji pretendojnë se këto masa mund të përdoren pozitivisht. Gjithashtu, demonstrata ishin zhvilluar dhe në qytetet Voronezh dhe Khabarovsk.

Protestë masive kundër aplikimit të kufizimeve në internet (video).

Më të lexuarat